Gerenda- és rönkházak előnyei

EGÉSZSÉGBARÁT,

mert a gerenda- vagy rönkházak esetében folyamatos párakiegyenlítődés megy végbe a falakon keresztül. A fa megújuló, természetes építőanyag, több millió mikrocelláin keresztül folyamatosan lélegzik, a helyiség belső páratartalmát szabályozza. Légúti betegségekben szenvedők részére is ideális klímát biztosít, nincs többé kínzó köhögés, levegőtlenség. Mindennemű páralecsapódás illetve penészedés teljesen kizárt. Természetes atmoszférájának köszönhetően pozitívan hat a vegetatív idegrendszerre, pszichésen egyedülálló életminőséget kínál.
Fő előnye, hogy egészséges és természetes életteret nyújt -
 

TARTÓS,

mert míg a hagyományos épületeket 80-100 évre tervezik, addig a fenyők a karbantartási előírások betartása esetén több száz évig is egészségesek maradnak, fizikai változást nem szenvednek.
 

KALKULÁLHATÓ KÖLTSÉGEK,

mert ajánlatunkat adott műszaki tartalommal, határozott időre, fix áron adjuk.
 

Miért válasszunk gerendaházat?

 

A FA MINT ÉPÍTŐANYAG:

A többi építőanyaghoz képest a fa rugalmasságban, szerkezeti tulajdonságaiban felülmúlja a többi építőanyagot.
 

ELŐREGYÁRTÁS:

Üzemi körülmények biztosításával, az időjárási körülmények kizárásával pontos, precíz munkát lehet végezni.
 

 ÉPÍTÉSI IDŐ:

A magas szintű előregyártás lényegesen lecsökkenti az építési időt.
 

TERÜLET MEGTAKARÍTÁS:

A kisebb keresztmetszetű szerkezetnek köszönhetően, a hagyományos falazatú építményekhez viszonyítva jelentős építési terület takarítható meg.
 

HŐSZIGETELÉS:

A többi építőanyaghoz képest a fa a legjobb hőszigetelő.
 

KÖNNYŰ BEÉPÍTHETŐSÉG:

A különböző vezetékeket komolyabb vésési és helyreállítási munkák nélkül lehet elhelyezni. A száraz építési technológia lehetővé teszi a gyors, és precíz munkavégzést.
 

ÉPÜLET KLÍMA:

A faépületeket könnyű felfűteni. A hagyományos épületeknél először a nagy hőtehetetlenségű falakat kell felmelegíteni mielőtt a szoba, elérné a kívánt hőfokot, addig a faház gyorsan átmelegszik.
 

 ÖKOLOGIA:

A fa építési nyersanyagokat takarít meg. Gyártás során nem szabadulnak fel káros anyagok, és teljesen, azaz hulladék nélkül feldolgozható.
 

 KÉNYELEM:

A gerendaházak a legmagasabb kényelmet biztosítják. A tömörfának köszönhetően ezek az épületek, utánozhatatlan érzést, hangulatot teremtenek.
 

GYÁRTÁS:

A világon ma a CAD-CAM gyártástechnológia biztosítja a minőséget. Minden gerendaházat számítógéppel tervezünk meg. A faanyag a számítógép által vezérelt gépsorokról már, az összeszereléshez szükséges méretekkel rendelkezik. Hosszú, gondtalan életünk egyik titka: a jó minőséget biztosító faanyag előkészítés.
 

 A FA " LÉLEGZIK ":

A fa szerkezete nyitott a pára felvételére és leadására. A gerendafalak millió mikrocellái szabályozzák a belső tér páratartalmát. Az allergiás panaszokkal küzdőknek, a legjobb megoldás, a tiszta, szabályozott levegő.