Rólunk

GARANTÁLT HOSSZÚ ÉLETTARTAM!

Mivel oldalunkon köszönthetjük, ezért valószínűleg már nem kell Önt arról meggyőzni, hogy miért éri meg erdőillatú faházban, természetes környezetben élni. A gerendaház emberbarát, a felfűthetősége kitűnő, jó a hőtartó képessége, télen meleg, nyáron kellemesen hűvös marad a lakótér.

Miért érdemes faházat építeni??

A gerenda vagy rönkházat építők sokkal kényelmesebb helyzetben vannak, mint a kő vagy téglaházat építők, mivel a fa önmagában tudja mindazt, amit a tégla kisegítő anyagokkal.

A fa az egyik legsokoldalúbb építőanyag!

Fából bármilyen ház elképzelhető és megvalósítható: családi ház, hétvégi ház, gazdasági épület. Minden az Ön elképzelésén múlik. A fa a lehető legtermészetesebb építőanyagok egyike. Erdőillatú házban élni elmondhatatlanul különleges és egyedi élmény. A benne élő emberek egységes harmóniában élnek a természettel. A fa él, lélegzik, megteremtve ezzel egy egyedülálló mikroklímát. A faházakban a páratartalom optimális szinten tartható, a levegő is tisztább. Gazdasági szempontból is előnyös, mivel a fa rendkívül jó hőszigetelő. Mivel szigetelési tulajdonságai kiválóak sokkal könnyebben és olcsóbban varázsolhat meleget otthonában. A száraz levegő ismeretlen fogalom lesz a benne élők számára. A fa jó vízszigetelő, kiváló a hő- és hangszigetelése, gyors, kényelmes és tiszta épitőanyag. A faház könnyen átalakítható. Ha gépészeti munkáról van szó, a faház építésénél nem kell vésni, falat bontani. Ezzel szintén több pénzt és időt lehet megtakarítani.

A fából készült házak statikailag erősek, földrengés-biztosabbak.